DALI POTPORU ŠESTORCI: / Stigle kazne zbog veličanja ratnih zločinaca i uvredljivih poruka Hrvatima

Image
Foto: Screenshot

Isticali su poruke potpore osuđenim dužnosnicima u Haagu.

13.12.2017.
17:05
Screenshot
VOYO logo

Stegovno povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznilo je mostarski Zrinjski s 8.500 maraka, a Široki Brijeg sa 7.500 maraka zbog isticanja transparenata potpore osuđenim Hrvatima pred Haaškim tribunalom, dok je momčad Sarajeva kaženjena s 1.000 maraka zbog uvredljivih poruka Hrvatima.

U priopćenju dostavljenom medijima iz Nogometnog saveza BiH, Hrvatski športski klub Zrinjski novčano je kažnjen u iznosu 8.500 maraka za propuste u organizaciji utakmice, upotrebi veće količine pirotehničkih sredstava, te isticanje političkih poruka od strane navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odali počast Praljku

Tijekom te utakmice na stadionu HŠK Zrinjskog navijačka skupina mostarskog Zrinjskog Ultrasi su bakljama, šestminutnom šutnjom i transparentima odali počast šestorici osuđenih dužnosnika Herceg Bosne, a napose preminulom generalu Slobodanu Praljku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Širokom Brijegu su za vrijeme dvije utakmice protiv Željezničara isticane poruke potpore osuđenim dužnosnicima u Haagu za što je ovaj klub kažnjen s po 5.000 i 2.500 maraka. Istodobno nogometni klub Sarajevo je dobio kaznu od tisuću maraka jer su navijači istaknuli poruku kako Hrvati u BiH veličaju 'agresore' uz poruku da takvi heroji 'gore u paklu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo