'DAJTE NAM DINAMO...': / Modri dobili poruku iz Beograda, stigao i bizaran komentar na tenk ispred Marakane

Image

Ždrijeb skupina Lige prvaka na rasporedu je u četvrtak u 18 sati

28.8.2019.
16:28
VOYO logo

Generalni direktor Crvene zvezde ZvezdanTerzić obratio se javnosti dan nakon što je klub izborio plasman u Ligu prvaka. Osim o tenku koji je osvanuo ispred Marakane progovorio i o suparnicima koje bi htio vidjeti u grupnoj fazi.

Image
RUŽNE POSLJEDICE ZVEZDINOG TENKA: /

Delije se penju na vozilo, dižu tri prsta i pjevaju četničke pjesme

Image
RUŽNE POSLJEDICE ZVEZDINOG TENKA: /

Delije se penju na vozilo, dižu tri prsta i pjevaju četničke pjesme

Boji se uvoda u utakmicu

"Volio bih da dobijemo Dinamo samo kako bismo pokazali na terenu tko je bolji. Mislim da je Zvezda najbolji i najveći klub u regiji. Sigurno je da bi taj meč izazvao predigre izvan terena koje nemaju veze sa sportom, a koje bih volio izbjeći. Paklena imena nas čekaju, osobno bih volio najveće klubove, najjače rivale. Navijači žele gledati najveće klubove i igrače, žele Bayern, Juventus, Real... Narod je željan velikih utakmica. S Napolijem i Liverpoolom smo pokazali da možemo igrati s najvećima", kazao je Terzić. Nakon toga prokomentirao je tenk ispred stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Prevelika pažnja posvećena je čitavoj priči. Pogotovo je bilo puno negativnih konotacija. Tenk imate i u Moskvi na stadionu CSKA. Na grbu Arsenala imate top. Zamislite da stavimo tenk na grb Crvene zvezde, kakva bi se frka digla i koliko bi bilo zluradih komentara", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam se sa ljudima iz Uefe. Uefa nije tome pridala nikakvu važnost. Tenk kao tenk ne smeta nikome normalnom", dodao je te je istaknuo da su ga navijači sami postavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je napravljeno mimo kluba, navijači su sami to uradili. Taj plato pripada njima, tu se okupljaju, tu su napravili 'Mali Gazimestan'. Klubu to ne smeta i što se nas tiče neka stoji tu dok Zvezda živi", naveo je te je prokomentirao činjenicu da su nogometaši Zvezde plasman u Ligu prvaka proslavili na oklopnom transporteru i sa šljemovima na glavama.

"Što vama smetaju šljem, transporter i tenk? Vidim da se ponovo uvodi vojni rok. Trebamo svi staviti šljemove. Neka se spremaju", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo