RADOST I TUGA

‘DA JE BAREM KOBE OVO MOGAO VIDJETI’: Vanessa Bryant emotivno čestitala Lakersima na naslovu

Kobe Bryant je u siječnju, zajedno s kćeri Gigi i još sedam osoba, izgubio život u padu helikoptera

LA Lakersi su osvojili svoj 17. naslov prvaka NBA-a nakon što su u šestoj utakmici u “mjehuru” pored Orlanda sa 106-93 pobijedili Miami Heat i svladali ih ukupnm rezultatom 4-2 u seriji.

LA LAKERSI 17. PUT PRVACI NBA LIGE: LeBron James 4. put MVP finala; ‘I ja želim svoje prokleto poštovanje’

Lakerse je do titule predvodio LeBron James, njihova najveća zvijezda i ponajbolji igrač na svijetu koji je po četvrti put u povijesti  jednoglasno proglašen MVP-om finala.

LAKERSI SE IZJEDNAČILI S BOSTONOM: Teško je povjerovati da su zajedno toliko naslova osvojili

Ogroman gubitak

Nakon velike pobjede Lakersima pristižu čestitke sa svih strana, a ogllasila se i Vanessa Bryant, supruga njihovog legendarnog igrača Kobea Bryanta, koji je u siječnju izgubio život u tragičnom padu helikoptera.

Vanessa je na Instagramu objavila fotografiju Kobea s Robom Pelinkom, generalnim menadžerom Lakersa i dobrim prijateljem.

“Ajmo Lakersi! Voljela bih da su Kobe i Gigi ovo mogli vidjeti. Kobe je bio u pravu, RP. Ostani na puti i blokiraj buku”, napisala je Vanessa Bryant.

Smrt legendarnog Bryanta Lakersima je obilježila godinu jer je Kobe bio njihova ikona i jedan od najboljih igrača u povijesti. U siječnju je poginuo u padu helikoptera u kojem je život izgubila i njegova kći Gigi te još sedam osoba.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr