ČUDO U KRANJČEVIĆEVOJ: / Zagreb uspio pobijediti nakon pet mjeseci

Image

U prvom susretu 32. kola Prve HNL na stadionu u Kranjčevićevoj su nogometaši Zagreba svladali RNK Splita s 2:0 (0:0) i ostvarili prvu pobjedu nakon čak pet mjeseci.

19.4.2016.
20:07
VOYO logo

Zagreb je nakon 7. studenoga i utakmice protiv Slaven Belupa prošle godine, ubilježio svoju tek drugu pobjedu u ligi. Pjesnici su slavili nakon 15 prvenstvenih utakmica bez pobjede u kojima su ostvarili samo tri remija.

Slavlje protiv Koprivničana neće im pomoći u borbi za ostanak, ali su bitno pokvarili Splitu izglede za četvrto mjesto, koje donosi kvalifikacije za Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zabili Boban i Stepčić

Splićani se s Lokomotivom bore za četvrtu poziciju, ali su u utorak u Kranjčevićevoj odigrali najslabiju utakmicu sezone i zasluženo su doživjeli poraz.

U 69. minuti Zagreb je iskoristio puno bolju igru tijekom cijelog dvoboja i poveo pogotkom Gabriela Bobana koji je prevario svog čuvara i iskosa pogodio sami kut vrata Splićana. U 78. minuti vratar Zagreba Livaković je čudesno obranio šut iz blizine Mišića. U 84. minuti Zagreb postiže i drugi gol nakon kontre koju realizira Valentino Stepčić, te dolazi do neočekivane, ali posve zaslužene pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zagreb i dalje zadnji

Zagreb je ostao zadnji s 14 bodova, devet manje od predposljednje Istre. RNK Split je peti s 44 boda, dva manje od Lokomotive koja ima i utakmicu manje. Večeras se u derbiju sastaju drugoplasirana Rijeka (68) i lider Dinamo (72).

Pred 200 gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj sudio je Vučemilović iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 1:0 G. Boban (69), 2:0 Stepčić (84).

Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo