ČUDO SE DOGODILO: / Hajduk nakon godinu i pol dana po prvi put nije kažnjen

Image

Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić s utakmica 17.

30.11.2016.
20:27
VOYO logo

Najzanimljivije je da Hajduk po prvi put ove sezone i nakon godinu i pol dana nije dobi kaznu zbog ponašajna navijača.

Lorenco Šimić (Hajduk) i Josip Jurendić (Split) koji su isključeni zbog dvije opomene kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama u iznosu od po 3.000 kuna. Igrač NK Osijek Gabrijel Boban koji je isključen na utakmici Osijek-Dinamo u 78. minuti nakon „grubog starta otvorenim đonom na predio lista protivničkog igrača“ kažnjen je s tri utakmice zabrane igranja i 3.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici Rijeka-Cibalia na istočnoj tribini stadiona domaći navijači u 61. i 64. minuti upalili su ukupno četiri baklje zbog čega je HNK Rijeka kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 8.000 kuna.

Image
Image

Na utakmici Osijek-Dinamo od strane navijačke skupine Kohorta u 76. minuti upaljene su dvije baklje od kojih je jedna bačena prema terenu za igru dok je među navijačkom skupinom BBB u 32. minuti zabilježeno neprimjereno skandiranje kažnjivo po članku 88. DP HNS-a te je na tribini u 61. minuti upaljena jedna baklja. Zbog toga je NK Osijek kažnjen novčanom kaznom od 8.000 kuna, a GNK Dinamo kaznom u ukupnom iznosu od 17.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NK Osijek mora platiti i kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS jer su „u 78. minuti igrači NK Osijek grupno okružili, negodovali te prigovarali sucu utakmice nakon što je isti isključio igrača br. 7“, objavljeno je na sluižbenoj stranici Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo