ČUDO S DOGODILO: / Dinamovo ljetno pojačanje napokon spremno za debi

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Na ljeto je došao u Dinamo kao veliko pojačanje koje će obrani pružiti dodatnu sigurnost u europskim utakmicama.

18.1.2016.
12:01
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

No, niti pola godine kasnije Gordon Schildenfeld nije upisao niti jedan službeni nastup za klub, a nije niti pomogao Dinamu, koji je u šest utakmica Lige prvaka upisao pet poraza uz 14 primljenih golova.

Napokon ozdravio

"Ozdravio sam, napokon. To je prvo pitanje koje mi svi postavljaju u zadnje vrijeme. Tri puta mi je "otišao" isti mišić tako da mi je stvarno već više nego dosta rehabilitacije i oporavka. Nikada u karijeri nisam bio ovako dugo ozlijeđen, nema gore stvari za sportaša i stvarno sam jako sretan što sam zdrav", izjavio je branič u razgovoru za službenu klupsku stranicu, koja nadodaje da se stoper potpuno oporavio i da je spreman za maksimalne napore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam željan utakmica, treninga i pobjeda, a nakon ovakve pauze to je samo još jače. Veselim se svakom treningu i moram priznati da jedva čekam utakmice", rekao je Schieldenfeld te je nastavio.

Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Gordon Schildenfeld (30) i Borna Barišić (22) službeno su predstavljeni u prostorijama Dinama kao pojačanja hrvatskog prvaka u ljetnom prijelaznom roku.

Želje za budućnost

"Naravno da više od svega želim biti zdrav i bez ozljeda, a onda će doći i sve ostalo. Što se tiče klupskih ciljeva to je jasno: želimo obraniti naslov prvaka i osvajača Kupa što vjerujem da i možemo napraviti", poručio je branič te je prokomentirao konkurenciju, tj. Rijeku koja je na samo dva boda zaostatka u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijeka je dobra momčad i po meni su naš glavni konkurent, ali uvjeren sam da smo mi bolji i da ćemo na kraju to i pokazati ", rekao je Schiledenfeld te je nahvalio i mlade koji su se priključili pripremama prve momčadi.

"Stvarno je to neopisivo bogatstvo i vidi se da imaju golemi potencijal biti veliki igrači. Idu na svakom treningu do maksimuma, jako su svi brzi i lagani... Najbolji? Ma teško mi je uopće tako govoriti pa ću samo reći za svoju poziciju da mi se jako sviđa mali odnosno ogromni Benković. Ima baš sve potrebno za veliku karijeru", zavšio je branič. Svoju formu Schildenfeld će morati jako dignuti ukoliko se namjerava pojaviti na popisu igrača koji će ovog ljeta sudjelovati na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo