REAKCIJA

CRO COPOV ŠTIĆENIK BIJESAN ZBOG NAČINA NA KOJI JE OSTAO BEZ POBJEDE: Ishii odlučio povući radikalan potez

Uvjeren je da su suci pogriješili

U UFD-u (University of Fighting in Düsseldorf) dvorani, vjerojatno najboljoj profesionalnoj borilačkoj dvorani u Njemačkoj, točnije Düsseldorfu, koju su osnovala braća Dijaković i koja okuplja neke od najboljih boraca UFC-a, KSW-a, PFL-a, FFC-a, ali i profesinalne boksače poput WBA prvaka u teškoj kategoriji Manuela Charra (2017.-2019.) i EBU prvaka u teškoj kategoriji, Agita Kabayela (2016.-2019.), te KSW prvaka Roberta Soldića, održalo se peto izdanje MMA priredbe, Elite MMA Championship – EMC 5.

Hrvatski MMA borac i član Cro Cop tima, Satoshi Ishii poražen je u glavnoj borbi večeri priliku doći do inauguralnog EMC teškaškog prvaka nakon što je izgubio na bodove od Britanca Stuarta Austina.

Ovakav rezultat iznenadio je mnoge jer se činilo da je Ishii bio bodovno bolji, no suci su očito kaznili njegov način borbe i pasivnost. Dva dana nakon borbe Ishii se oglasio na Instagramu.

“Sranja se događaju i sada se žalimo komisiji. U ovom se poslu takve stvari često događaju”, napisao je Satoshi u kratkoj poruci na Instagramu pa dodao:

“Hvala Vedranu, Kikiju, Saši, Ivici, Mirku, Anti i Matku, ali hvala i svim mojim prijateljima na podršci. Vidimo se u Zagrebu.”

 

 

Povratak na Net.hr