CRO COP POSLAO PRIJETNJU BRADONJI I PROGOVORIO O REVANŠU S FEDOROM: / Otkrio što misli o borbi kojoj se cijeli svijet nadao

Image
Foto: Instagram/Cro Cop

Filipović će za tjedan dana odraditi borbu s borcem od kojeg je izgubio 2011.

9.2.2019.
23:22
Instagram/Cro Cop
VOYO logo

Hrvatski majstor borilačkih vještina u nedjelju kreće na put prema SAD-u. Tamo će za tjedan dana ući u ring s Royem Nelsonom, borcem koji ga je porazio u posljenjdem nastupu u uFC-u 2011. godine.

"Lijevo koljeno je u redu. Oporavio sam se potpuno i u odličnoj sam formi. Imali smo jak kamp, prošlo je bez ozljeda, barem mojih", rekao je Cro Cop za Novu TV. Potom je nekoliko riječi posvetio suparniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brada problem

"On je odličan parteraš, malo nezgrapno izgleda, ali je majstor brazilske jiu-jitse, ima odlična rušenja i sigurno će ići na to. Trademark mu je, kao meni high-kick, takozvani swing desnom rukom. Radili smo na tom na pripremama, ovaj put mu to neće proći", kazao je Filipović. Osvrnuo se na njihov prvi obračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas sam u puno boljoj formi i puno kvalitetniji borac iako su mi 44 godine, a tada sam bio dosta mlađi", kazao je pa se osvrnuo na Nelsonovu dugačku bradu.

Revanš s Fedorom

"Možda je malo neugodno u kličnu ili parteru i iritira čovjeka. Pomalo je to nesportski, mislim da bi Atletska komisija trebala to sankcionirati, ne bi trebali dopustiti da čovjek ulazi u meč s takvom bradurinom", istaknuo je i poručio kako revanš s Fedorom nema smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće se ta borba dogoditi. Mislim da je Fedor gotov i da se više neće boriti. U prvom kontaktu ga je Bader dosta teško nokautirao, isto se dogodilo i s Mitrioneom, on je totalno van forme. Mislim da njegovo tijelo više ne podnosi teške treninge i udarce. Ne volim dijeliti savjete nikome, ali mi smo generacijski bliska 'braća po oružju' iz Pridea, borili smo se rame uz rame i često dijelili svlačionicu, moje mišljenje jest da je najbolje da se povuče", poručila je legenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo