banner

NEMAJU SREĆE

CRNOGORCI NA KOLJENIMA UOČI SRAZA S KAUBOJIMA: ‘Pehovi nam se događaju iz dana u dan, ali i Hrvatska ima problema’

Hrvatska u četvrtak od 20:30 započinje svoj put na Euru

Izbornika Linu Červara i njegove izabranike u četvrtak navečer očekuje prvi test na Europskom prvenstvu odnosno utakmica s Crnom Gorom. Prvi suparnik Kauboja također stiže u Graz u velikim problemima. Prvog dana priprema ostali su bez najboljeg igrača Nebojše Simovića,  a prije par dana i bez najboljeg strijelca u kvalifikacijama Miloša Vujovića. Neposredno prije puta stigla je vijest da će susret s Hrvatskom propustiti Miloš Božović. Radi se o jednom od najvažnijih igrača u napadu.

RUKOMETNI EURO JE IZA UGLA: Evo kada i s kim igra Hrvatska i gdje sve to možete gledati

JEDAN OD KLJUČNIH LJUDI HR RUKOMETA O ‘SLUČAJU ŠTRLEK’ ZA NET.HR: ‘Ničiji interes i nitko, ama baš nitko, nije iznad reprezentacije. Ovo je bila poruka svima’

“Pehovi nam se događaju iz dana u dan. Pokušat ćemo nadomjestiti njihove izostanke, dat ćemo sve od sebe da dođemo do pobjede koju željno iščekujemo. Nikako da nastupimo u najjačem sastavu na nekom prvenstvu, ali nadam se da ćemo ovog puta uspjeti ostvariti najbolji rezultat”, rekao je Marko Lasica za Vijesti.me.

Crna Gora stiže na noge Kaubojima s nizom od 14 poraza i jednim remijem na europskim prvenstvima.

“Zreli smo i vjerujem da je došlo vrijeme da ostvarimo prvu pobjedu”, dodao je.

“Hrvatska je iskusna ekipa, koja na svakom prvenstvu dolazi do završnice. Ipak, imala je ona problema u pripremanim utakmicama, analizirat ćemo je i vjerujem spremno dočekati taj duel”,  poručio je.

Crnogorski mediji, inače,  opisali su Kauboje kao rukometnu velesilu i velikana svjetskog rukometa.

Povratak na Net.hr