CRN DAN ZA VELESILE: / Izbornici Engleske, Njemačke i Italije ostali bez važnih aduta za EURO

Image

Petak je bio dan kad su izbornici europskih velesila ostali bez važnih aduta uoči predstojećeg Europskog prvenstva.

6.5.2016.
23:26
VOYO logo

Iz Dortmunda su stigle vijesti kako se Gündogan ozlijiedio na treningu, u pitanju je koljeno, a do Eura nema dovoljno vremena za oporavak. Borussijin veznjak propustit će i finale njemačkog Kupa protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Oxlade-Chamberlaina

Veseo nije ni engleski izbornik Roy Hodgson. Mladi igrač Arsenala Alex Oxlade-Chamberlain (22) propustit će Euro također zbog ozljede koljena. Treba mu stanka od šest do osam tjedana.

I naposljetku, lošu vijest saznao je i talijanski izbornik Antonio Conte. Na Euru će "azzurri" biti bez PSG-ovog veznjaka Marca Verattija. Ovaj put u pitanju nije koljeno, već prepone, zbog kojih Veratti nije ni odigrao završnicu sezone već se sprema na operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani bez Verattija i Marchisija

Prema pisanju talijanskih medija, odluku o odlasku na operaciju Verratti je donio upravo nakon razgovora s izbornikom Antonijom Conteom. Iz PSG-a su objavili su kako bi Verrattijev oporavak mogao potrajati i do dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otpadanje Verrattija bit će veliki udarac za "azzurre" koji su još ranije ostali i bez veznjaka Juventusa Claudija Marchisija koji će zbog ozljede koljena izbivati s travnjaka sve do rujna.

Lovren ne ide zbog Čačića

Gündogan, Veratti i Oxlade-Chamberlain samo su nastavili niz igrača koji ne idu na Euro, iz različitih razloga. Kod nekih je u pitanju ozljeda, a kod nekih nedisciplina i neslaganje s izbornikom, kao u slučaju Dejana Lovrena i Ante Čačića, zbog čega izvrsnog braniča Liverpoola nećemo gledati u dresu Vatrenih u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom godine s popisa putnika za Euro otpali su još Karim Benzema, Jeremy Mathieu, Bastian Schweinsteiger, Kurt Zouma, Aymeric Laporte...

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo