REKORDER

ČOVJEK KOJI JE RASPLAKAO MODRIĆA I DRUŠTVO IMA KORONAVIRUS: Legendarni turski golman završio u bolnici, naglo je dobio simptome

‘U bolnici je, a mi ga ne smijemo posjetiti. Najteže je što ne možemo biti s njim’, napisala je Recberova supruga na Instagramu

Legendarni vratar turske nogometne reprezentacije Rustu Recber obolio je od COVID-19 i nalazi se u bolnici, objavila je putem društvenih mreža njegova supruga.

[FOTO, VIDEO] SLAVNI CARLO ANCELOTTI PREDVIĐA: ‘Sve će se u nogometu i sportu promijeniti, pripremimo se na neizbježno’

“Voljela bih da vam mogu javiti bolje vijesti, ali, želeći da znate istinu, žao mi je što moram obznaniti da je moj muž hospitaliziran s dijagnozom COVID-19. Sve je bilo normalno, dok odjednom nije vrlo brzo razvio simptome i još smo u šoku. U bolnici je, a mi ga ne smijemo posjetiti. Najteže je što ne možemo biti s njim”, napisala je Recberova supruga na Instagramu.

Rustu Recber (lijevo) i Mladen PetrićFoto: VINCENZO PINTO / AFP / Profimedia

Turski rekorder

Nekadašnjem vrataru Fenerbahčea, Bešiktaša i Barcelone danas je 46 godina. Tijekom 18-godišnje reprezentativne karijere skupio je 120 nastupa u turskom dresu po čemu je apsolutni rekorder.

Recber je bio jedan od najboljih pojedinaca turske reprezentacije koja je osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu 2002. u Japanu i Južnoj Koreji, što je najveći uspjeh u povijesti turskog nogometa. Hrvatski navijači dobro su ga zapamtili sa četvrtfinale utakmice Eura 2008. u Beču, kad je Turska u šokantnom preokretu pobijedila ‘vatrene’ boljim izvođenjem jedanaesteraca, od kojih je Recber obranio udarac Mladena Petrića i poslao svoju reprezentaciju u polufinale u kojem je Turska poražena od Njemačke.

Povratak na Net.hr