ĆORIĆ U POLUFINALU SANKT PETERBURGA: / Prvi hrvatski tenisač čeka boljega iz dvoboja Kukuškina i Souse

Image
Foto: AFP

Za pobjedu mu je trebalo malo više od dva sata

20.9.2019.
14:59
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u polufinale ATP turnira u Sankt Peterburgu nakon što je u petak u četvrtfinalu svladao Norvežanina Caspera Ruuda (ATP-60) sa 3-6, 7-5, 6-3 poslije 2 sata i 3 minute igre.

U prvom setu bilo je gotovo nemoguće doći do prilike za break, ukazala se je samo jedna šansa u četvrtom gemu i nju je iskoristio 20-godišnji norveški tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je u drugom setu ipak pronašao način kako da zaprijeti kada je Casper Ruud na servisu, imao je po jednu break loptu u drugom i četvrtom gemu, ali ih nije realizirao. To ga je koštalo gubitka servisa u petom gemu, ali odmah ga je vratio. U osmom gemu propustio je iskoristiti još jednu priliku za break, a kad propustite toliko šansi to vam se obično osveti. No, Ćorić je ostao koncentriran, kod vodstva 6-5 ukazala se nova prilika, a ovaj puta nije ju propustio. Uspio je realizirati set-loptu na protivnikov servis i meč je ušao u odlučujući, treći set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka protivnika

Obojica igrača su u odlučujućem setu bili sigurni na svom servisu, no u šestom gemu Ćorić je načeo Ruuda i uspio je doći do breaka i vodstva 5-2, a potom je rutinski zaključio meč u svoju korist.

Ćorić će u polufinalu ATP turnira u Sankt Peterburgu igrati protiv Portugalca Joaoa Souse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike