ĆORIĆ ISPAO S JAKOG TURNIRA U RIMU: / Hrvatskog tenisača skupo koštale pogreške u ključnim trenucima

Image
Foto: Profimedia

Ranije u srijedu se drugi hrvatski predstavnik u Rimu Marin Čilić plasirao u osminu finala

16.9.2020.
15:57
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač BornaĆorić nije se uspio plasirati u 3. kolo ATP turnira iz serije "masters 1000" u Rimu, bolji od njega je u dvoboju 2. kola nakon dva sata i 23 minute igre bio Talijan Stefano Travaglia sa 7-6 (2), 7-5.

Ćorić u dvoboju protiv 84. igrača svijeta, koji je prije turnira u Rimu ostvario tek 12 pobjeda u 35 mečeva na ATP Touru, nije igrao na razini na kojoj je bio na nedavnom US Openu ili u susretu 1. kola protiv Čileanca Garina. Naš je igrač previše griješio u ključnim trenucima te je 28-godišnji Travaglia ostvario jednu od najvećih pobjefda u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je kod rezultata 4-4 u prvom setu izgubio servis, Ćorić je u sljedećoj igri spasio tri vezane set lopte Travaglije prije no što je vratio "break", no u odlučujućoj igri je Travaglia nakon 2-2 spojio pet uzastopnih poena i ipak riješio tu dionicu u svoju korist.

Dva izgubljena servisa

U drugom je setu Ćorić prvi ostvario "break" povevši sa 2-1, no nakon rezultata 4-2 u njegovu korist do kraja je susreta čak dva puta gubio igre na svoj početni udarac pa je Travaglia s osvojenih pet od posljednjih šest gemova stigao do velike pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u srijedu se drugi hrvatski predstavnik u Rimu Marin Čilić plasirao u osminu finala Apobjedom protiv jedanaestoga igrača svijeta Belgijanca Davida Goffina sa 6-2, 6-2. Bio je ovo njihov deveti međusobni dvoboj i peta pobjeda Čilića, a zanimljivo je da je Čilić Goffina pobijedio u Rimu i 2017. godine, također s 2-0 u setovima.

U osmini finala Čilić čeka pobjednika dvoboja Norvežanina Carstena Ruuda (ATP 34.) i Talijana Lorenza Sanoga (ATP 46.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo