PROPUSTIO FINALE

ĆORIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: ‘Zamjeram Krajanu, jako me pogodio njegov potez’

Borna Ćorić imao je veliku ulogu u plasmanu Hrvatske u finalu Davis Cupa. Međutim zbog ozljede izbornik Željko Krajan odlučio ga je izostaviti sa spektakla u Areni Zagreb. Tenisač mu to itekako zamjera.

“To me jako pogodilo. Godinu i pol, dvije sam davao sam sve za to. Puno sam igrao i dosta sam pridonio tome, a kad je došla najveća scena nisam bio u timu tako da me to sigurno pogodilo, ali što je tu je”, rekao je Ćorić u razgovori za Novu TV.

NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU! Ćorić poslao jasnu poruku: ‘Krajan je za mene završena priča’

Što se tuče finala izjavio je ako nažalost nije dobro završilo te da Hrvatska nije imala sportske sreće.

“Bili smo jako blizu, nije bilo lagano. To je ta teniska sreća”, poručio je Ćorić pa je odgovorio na pitanje zamjera li što izborniku Krajanu.

“Sigurno mu zamjeram. Svatko bi mu zamjerio pa tako i ja. Poštujem njegovu odluku. Ništa ne mogu promijeniti ni da bih htio, ali isto tako mislim da i on poštuje odluke vezan uz moju budućnost”, rekao je razočarani tenisač.

Napomeno je da njegov budući angažman u reprezentaciji ne ovisi o tome tko će biti izbornik.

“Nema veze. To najviše ovisi o mom zdravlju. Koljeno nije bilo spremno za finale, a moram biti sprema za pet setova. Sve ovisi o zdravlju. Koljeno je zeznuta stvar. Liječnici kažu da oporavak može potrajati godinu, dvije ili više”, rekao je Ćorić.

Mladi tenisač smatra kako Hrvatska u skorije vrijeme neće osvojiti Davis Cup prvenstveno je neće biti u punom sastavu.

“Definitivno će osobne karijere biti u prvom planu. Pogotovo i sa mojim koljenom. 2017? Želim u Top 20. To je cilj”, završio je.

Povratak na Net.hr