ČOP SE NUDI ČAČIĆU GOLOVIMA I IZJAVAMA: / 'Ne vidim ni jedan razlog zašto ne bih išao na Euro'

Image

Malaga je ove sezone na iznenađujućem osmom mjestu Primere, osam bodova dijeli je od mjesta koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

20.4.2016.
16:02
VOYO logo

"Završnica prvenstva bit će jako zanimljiva, baš kao što je to bilo i zadnjih nekoliko sezona. Barcelona je uzdrmana ispadanjem iz Lige prvaka. Nanizali su tri poraza, ali mislim da su i dalje glavni favoriti za naslov", prokomentirao je Duje Čop rasplet španjolskog prvenstva za Večernji list.

Splitski napadač zabio je ove sezone četiri gola, odlično se snašao u Malagi u koju je stigao prošlog ljeta iz Cagliarija na posudbu. Odigrao je 26 utakmica u Primeri, upisao i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam da mogu igrati na toj razini. Naravno, bespredmetno je pričati o individualnoj klasi igrača Barcelone i Reala," kazao je Čop.

'Standardan sam, zabijam, asistiram...'

Bivši napadač Hajduka i Dinama vidi se na popisu izbornika Ante Čačića za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim niti jedan razlog zbog kojeg ne bih išao na Euro. Igram standardno u najjačoj europskoj ligi, borimo se za plasman u Europu. Zabijam, asistiram..."

Nastupio tri puta

Čop je dosad odigrao tri utakmice za seniorsku vrstu Vatrenih, posljednji put nasupio je u kvalifikacijama za EURO protiv Bugarske u listopadu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo