CONTE ODUSTAO OD MOĆNOG BELGIJCA I OKRENUO SE HRVATU: / Inter užurbano radi na dolasku Vatrenog

Image
Foto: AFP

Osim hrvatskog napadača nadaju se i dolasku 'bosanskog dijamanta'

31.7.2019.
8:31
AFP
VOYO logo

Nakon što je postalo izvjesno da ovog ljeta svoje redove neće pojačati belgijskim napadačem RomeluomLukakuom talijanski Inter okrenuo se Hrvatu! Naime Sky Sport Italia tvrdi da bi im napad u novoj sezoni mogao predvoditi AnteRebić. Partner bi mu pak trebao biti EdinDžeko. Nerazzurri su za njega spremni u Romu poslati bivšeg kapetana Maura Icardija.

40 milijuna eura

Inter bi za usluge Hrvata trebao isplatiti Eintrachtu 40 milijuna eura. Vatreni je lani zabio deset golova te ih je namjestio još šest, a trenutačno se muči s ozljedom leđa. Rebić je, inače, već igrao u Seriji A dok je branio boje Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

15.11.2018., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga nacija, Liga A, skupina 4, 3. kolo, Hrvatska - Spanjolska. Tin Jedvaj, Ante Rebic, Marko Pjaca slave. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Što se tiče Icardija, Argentinac je navodno otvoren za prelazak u Romu što bi značilo odlazak Džeke iz talijanske prijestolnice. On je jedna od meta Intera ovog ljeta. Roma je nedavno odbila 13 milijuna eura za 'bosanskog dijamanta' jer smatraju da vrijedi najmanje 20. Odlaskom Icardija u Romu Inter bi ne samo da bi dobio Džeku nego i pristojnu svotu novaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo