ČISTKA U RIJECI: / Matjaž Kek slaže momčad za sljedeću sezonu

Image
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
2.6.2015.
13:32
Goran Kovačić/Pixsell
VOYO logo

Goal.com piše kako je prvi napustio Kantridu povremeni slovenski reprezentativac Goran Cvijanović, kojem klub nije produžio ugovor. Istu sudbinu doživjet će crnogorski reprezentativac Marko Vešović, koji je u Rijeku došao na posudbu iz Torina. Vešović nije bio zadovoljan svojim statusom kod trenera Matjaža Keka, koji mu je dodijelio ulogu zamjene Tomečaku.

Rijeka u Zadru na posudbi ima dva igrača, Pušića i Gabrića. Sada kada je Zadar ispao iz prvoligaškog društva, Rijeka mora naći novi klub za suradnju u prvoj ligi, a kao novo rješenje navodi se povratnik u prvu ligu Inter iz Zaprešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter kao novi klub za posudbu

Uz to, Pušić i Gabrić više nisu igrači Rijeke dok bi nigerijski dvojac Okechukwu i Solomon trebao put Zaprešića, gdje bi trebali pomoći klubu u ostanku u prvoj ligi sljedeće sezone.

Srećka Juričića i Ivana Mancea, pak, očekuje razgovor i sa predstavnicima španjolskog veznjaka Alexa oko produžetka posudbe iz Espanyola, no tu će se razgovori voditi više prema kraju suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alex nije oduševio, Kek s njime nije zadovoljan, i ta priča bliži se kraju. Uz to, Alexa su pogodile i ozljede, a na koncu je završio na operaciji trbušnog zida.

Moises se s nestrpljenjem iščekuje

Istu sudbinu doživio je i Ivančić. No, za razliku od Alexa, Ivančić će najvjerojatnije dobiti priliku za povratak u momčad preko posudbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek s nestrpljenjem iščekuje povratak ozljeđenog Moisesa, a uz njega, jako pojačanje će biti Kvržić, koji se u Rijeci pokazao kao igrač za velike utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo