ČINI SE DA SU SETIENU ODBROJANI DANI NA KLUPI BARCELONE: Katalonci su njegov posao već ponudili jednom jako poznatom treneru?

Španjolci pišu da će Setien dobiti otkaz u Barceloni ako ne osvoji Ligu prvaka

Španjolskog velikana Barcelonu u petak očekuje utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna. Utakmica je to od presudne važnosti za trenera katalonskog kluba Quiquea Setiena za kojega španjolski mediji pišu da će dobiti otkaz ako ove sezone ne osvoji najelitnije klupsko natjecanje.

VEĆ DUGO NISMO VIDJELI NEŠTO OVAKO BIZARNO: Sin trenera Barcelone otišao na ranč i pitao krave hoće li njegov otac osvojiti Ligu prvaka

Barcelona je ovu sezonu u španjolskom prvenstvu završila na drugom mjestu i nije uspjela obraniti naslov tako da joj je Liga prvaka posljednja šansa za trofej u ovoj sezoni.

Žele novog trenera

No, neovisno o Ligi prvaka, u katalonskom gigantu nisu zadovoljni sa Setienom i htjeli bi s drugim trenerom ući u Ligu prvaka.

Dokaz tome je i priča koju je objavio francuski Le10sport koji piše da je Barca kontaktirala proslavljenog stručnjaka Arsenea Wengera, najpoznatijeg kao bivšeg trenera engleskog velikana Arsenala, koji sada radi na UEFA-inim projektiva i kao kao stručni komentator na TV-u.

Arsene Wenger s igračima ArsenalaFoto: BEN STANSALL

Wengeru je Barcelona ponudila ugovor, no on ih je odbio i odlučio se nastaviti baviti poslovima koje trenutno radi.

 

Povratak na Net.hr