ČILIĆEV TRENER RAZOČARAN NEOČEKIVANIM RASPLETOM: / 'Bilo je teško gledati ga kroz što sve prolazi'

Image
Image

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije uspio osvojiti svoj drugi Grand Slam naslov nakon što ga je u finalu Wimbledona svladao Roger Federer sa 6-3, 6-1 6-4 za sat i 41 minutu igre.

16.7.2017.
20:19
VOYO logo

Svoje viđenje finalnog dvoboja dao je i Čilićev trener JonasBjorkman.

Image
ČILIĆEVE SUZE IZ FINALA WIMBLEDONA OBIŠLE SVIJET: /

Hrvatski tenisač otkrio zašto je pred svima briznuo u plač

"Finale nije proteklo onako kako smo htjeli. Imali smo velike nade prije početka, Marin je igrao fenomenalan tenis posljednja tri do četiri mjeseca, a posebno je bio impresivan ovdje u Wimbledonu. Nažalost, zbog velikog žulja na lijevom stopalu kojega je zaradio u polufinalu nakon šest gemova više nije mogao igrati na visokoj razini. Bilo je teško gledati ga kroz što sve prolazi, a što je i razumljivo. Šteta što ovaj dan nije ispao onako kako smo se nadali, ali za dan ili dva bit će ponosan na ono što je napravio ovdje", rekao je Bjorkman i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Trebamo ponijeti sve pozitivno iz sezone na travi i prenijeti to na turnire na tvrdoj podlozi koji slijede te odigrati dobro u New Yorku", kazao je pa je komentirao kako je raditi s Čilićem kojega trenira godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čilić je odličan dečko, jako pristojan, ali ujedno i veliki radnik. Usto ima i sva potrebna oružja za osvojiti Grand Slam turnir i zato je sjajno raditi s njim. Danas je bio blizu osvajanju svog drugog Grand Slama, a nadam se kako će ih u budućnosti osvojiti još nekoliko i etablirati se kao jedan od pet najboljih tenisača na svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo