NISU IMALI SREĆE

ČILIĆEV TRENER RAZOČARAN NEOČEKIVANIM RASPLETOM: ‘Bilo je teško gledati ga kroz što sve prolazi’

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije uspio osvojiti svoj drugi Grand Slam naslov nakon što ga je u finalu Wimbledona svladao Roger Federer sa 6-3, 6-1 6-4 za sat i 41 minutu igre.

Svoje viđenje finalnog dvoboja dao je i Čilićev trener Jonas Bjorkman.

ČILIĆEVE SUZE IZ FINALA WIMBLEDONA OBIŠLE SVIJET: Hrvatski tenisač otkrio zašto je briznuo u plač

“Finale nije proteklo onako kako smo htjeli. Imali smo velike nade prije početka, Marin je igrao fenomenalan tenis posljednja tri do četiri mjeseca, a posebno je bio impresivan ovdje u Wimbledonu. Nažalost, zbog velikog žulja na lijevom stopalu kojega je zaradio u polufinalu nakon šest gemova više nije mogao igrati na visokoj razini. Bilo je teško gledati ga kroz što sve prolazi, a što je i razumljivo. Šteta što ovaj dan nije ispao onako kako smo se nadali, ali za dan ili dva bit će ponosan na ono što je napravio ovdje”, rekao je Bjorkman i nastavio.

WIMBLEDON OVO JOŠ NIJE VIDIO: Evo koliko su zaradili Roger Federer za trijumf i Marin Čilić za finale

“Trebamo ponijeti sve pozitivno iz sezone na travi i prenijeti to na turnire na tvrdoj podlozi koji slijede te odigrati dobro u New Yorku”, kazao je pa je  komentirao kako je raditi s Čilićem kojega trenira godinu dana.

SADA JE JASNO ZAŠTO SE RASPLAKAO: Pogledajte kako izgleda Čilićevo izranjavano stopalo

“Čilić je odličan dečko, jako pristojan, ali ujedno i veliki radnik. Usto ima i sva potrebna oružja za osvojiti Grand Slam turnir i zato je sjajno raditi s njim. Danas je bio blizu osvajanju svog drugog Grand Slama, a nadam se kako će ih u budućnosti osvojiti još nekoliko i etablirati se kao jedan od pet najboljih tenisača na svijetu”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr