TUGA U MEĐUGORJU

ČILIĆEV OTAC U NEVJERICI: ‘Bio sam uvjeren da će pobijediti, žalostan što je Marin pukao’

Poraz hrvatskog tenisača Marina Čilić prokomentirao je i njegov otac Zdenko, koji je meč s Rogerom Federerom pratio u Međugorju.

“Osjećam se sretno, ali sam ipak malo nezadovoljan i žalostan što je Marin pukao. Žao mi je njega i njegovih navijača koji su očekivali da će, ne pobijediti, ali dati sve do sebe. Možda neki misle da nije dao sve od sebe, ali ja znam da jeste, međutim jednostavno nije išlo”, kazao je Čilićev otac u razgovoru za HRT.

NEUTJEŠNI ČILIĆ U SUZAMA I NAKON MEČA: ‘Dao sam zaista sve od sebe, nikad u karijeri nisam odustajao’

“Znali smo da ima problema, ali je to umanjivao jer smo mi roditelji pa nas nije htio plašiti”, rekao je te je otkrio što mu je napisao u poruci dan prije finala.

“Napisao je da ima problema sa žuljevima i da će ih se riješiti i biti dobro. Mislim da nisu samo žuljevi bili u pitanju i da je joj neka ozljeda u pitanju. Dao je sve od sebe i njemu je najteže. Na dobrom je putu da ostvari san i osvoji Wimbledon. Neće se odreći toga i razočarati navijače”, izjavio je Zdenko Čilić.

Progovorio je u pitanju psihološkog momenta.

“Govorio je da nema problema, ali sam znao da ne može to prebroditi. Mislim da psiha nije bila rezultat loše igre nego ozljede prije svega. Bio je opterećen i teško je to izbaciti iz glave”, rekao je Čilić stariji.

“Ramišljali smo o dočeku. Bio sam uvjeren da će pobijediti, ali nije se to desilo i žao nam je. Za par dana vraća se kući”, završio je.

Povratak na Net.hr