ČILIĆ UZIMA PAUZU: / Nakon kraha u finalu Wimbledona nastavljaju se problemi s ozljedama

Image
Foto: AFP

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zbog ozljede noge neće sljedećeg tjedna neće nastupiti na turniru iz serije ATP Masters 1000 u Montrealu.

3.8.2017.
15:28
AFP
VOYO logo

"S velikim žaljenjem moram objaviti odluku da neću biti u prilici nastupiti na predstojećem turniru iz serije ATP Masters 1000 u Montrealu, koji je na rasporedu sljedećeg tjedna. Do posljednjeg trenutka nadao sam se da će se situacija popraviti, no prisiljen sam odustati od nastupa na turniru Coupe Rogers", rekao je Čilić.

"Tijekom turnira u Wimbledonu imao sam problema s aduktorom, što još uvijek nije sanirano. Terapija i dalje traje, ide nabolje, no sporije nego što bih želio. Vjerujem da ne trebam naglašavati koliko mi je žao što ne mogu sudjelovati, nakon što sam posljednjih mjeseci igrao odličan tenis i, među ostalim, drugi put u karijeri ušao u finale Grand Slam turnira", dodao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Montreal je jedno od najvećih natjecanja tijekom godine, trebao je to biti moj prvi turnir nakon finala Wimbledona, i to je još više otežalo moju odluku o nenastupanju. Nadam se da ću uskoro biti u najboljem izdanju, hvala svima na podršci i vidimo se uskoro", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo