ČILIĆ STIGAO DO POVIJESNE POBJEDE: / Hrvatski tenisač srušio Japanca i osigurao renking karijere

Image
18.11.2016.
23:12
VOYO logo

Pobjedom Murraya nad Wawrinkom danas popodne, Nishikori je već tada izborio polufinale kao drugi u skupini, dok se Čilić borio da pobjedom preskoči Francuza Gaela Monfilsa na šestom mjestu ljestvice. Također, ovo je bila i prva Čilićeva pobjeda u svom šestom meču na završnim turnirima sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mu nije bilo dovoljno za plasman u polufinale, ali se utješio renkingom karijere te smanjenjem zaostatka u međusobnim mečevima s Nishirkorijem na 6-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanac je u prvm setu oduzeo Čilićev servis za vodstvo 2-1, a potom još jednom za konačnih 6-3. U drugom setu Čilić je pronašao svoju igru, napravio je "break" za 2-1 i potom dobio još tri gema zaredom i zaključio drugi set s 6-2. U odlučujućem setu Čilić je napravio "break" kod 2-2 koji ga je na koncu doveo od prvog trijumfa u O2 Areni i napunio ga samopouzdanjem uoči finala Davis Cupa u Zagrebu protiv Argentine sljedeći vikend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi tenisač svijeta Andy Murray će se u polufinalu u subotu sučeliti Kanađaninu Milošu Raoniću, dok će Nishikori igrati protiv Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo