ČILIĆ OBJASNIO RAZLOGE SLABIH IGARA: / Ovako je ocijenio dosadašnji dio sezone

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Marin Čilić ne gubi nadu da će ubrzo pronaći izgubljenu formu

21.5.2019.
9:44
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

U tjednu između Rima i Roland Garrosa Marin Čilić svratio je u Zagreb kako bi predstavio spektakl koji je organiziran na njegovu inicijativu, a koji će 12. lipnja na Šalati okupiti sve najbolje hrvatske sportaše.

Image
PREDSTAVLJEN HUMANITARNI SPEKTAKL NA ŠALATI: /

Čilić dovodi najveće zvijezde hrvatskog sporta

Image
PREDSTAVLJEN HUMANITARNI SPEKTAKL NA ŠALATI: /

Čilić dovodi najveće zvijezde hrvatskog sporta

"Odaziv se čini nestvaran jer ispočetka nije bilo lako ni odabrati datum, kako zbog moje sezone, tako i svih ostalih", rekao je uvodno naš najbolji tenisač za RTL pa potom dao kratki presjek ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijed okolnosti

"Ocijenio bih je izazovnom dosad. Imao sam malo teži početak zbog ozljede koljena, nakon toga mečevi nisu sjedali na svoje mjesto kao što sam navikao prije. Ali ne gubim svoj duh, nastavljam raditi dalje, svjestan sam da će uz dobar trening i dobar rad doći rezultat kad-tad. Koncentriran sam na dalje, radim koliko mogu i sa svojom ekipom tražim mogućnosti da napredujem. Očekuje me Roland Garros, spremam se koliko mogu i tražit ću svoju formu."

Kako je psihički se nositi s rezultatima koji nisu u skladu s očekivanjima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je slijed okolnosti koje se događaju i svim ostalim sportašima. Nije jednostavno držati motivaciju na visokoj razini. Nekad se stvari ne poklope na pravi način, dođu porazi koje ne očekuješ, nisi u pravoj formi... Puno je tu stvari koje utječu na rezultat."

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Croatia's Marin Cilic celebrates after defeating Serbia's Laslo Djere during their ATP Madrid Open round of 16 tennis match at the Caja Magica in Madrid on May 9, 2019., Image: 432046622, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Tako će na njega utjecati i sastav s kojim će Hrvatska pokušati obraniti naslov u novom formatu Davis Cupa. Neki od najboljih igrača najavili su da neće igrati u Madridu krajem studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam od njih dosta da bi mogli preskočiti. Iz naše perspektive još nismo sigurni kako će se razvijati sezona, daleko je 11. mjesec premda smo svjesni da smo osvojili lani, što je vrhunac karijere za mnoge od nas", završio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo