ČESI PREDSTAVILI MODRE I POSLALI PORUKU BJELICI I DRUŠTVU: / 'Možemo biti jako sretni...'

Image

Momčad iz Plzena je pet puta bila češki prvak, a jednom je osvojila i nacionalni Kup. T

17.12.2018.
15:31
VOYO logo

Idući suparnik zagrebačkog Dinama u Europskoj ligi Viktorija Plzen predsatvio je na službenojj stranici Modre. Istaknuli su da je Dinamo slavio u skupini bez poraza s četiri pobjede i dva remija. Također, svoje fanove upoznali su s činjenicom da je klub osnovan 1911., iste kada i Viktorija te je Dinamo najtrofejniji hrvatski klub s 29 naslova.

"U posljednjih 13 godina 12 puta su bili prvaci. Igraju na Maksimiru, stadionu otvorenom 1912. godine i na kojem reprezentacija najčešće igra domeće utakmice. Kapaciteta je preko 35 tisuća. Jedan od njihovih igrača je dečko iz Pilsena Jan Lecjaks, ali on je trenutačno na posudbi u Lokomotivi", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salvili samo dva puta

Podsjetili su da je Dinamo osam puta igrao protiv čeških klubova i da su slavili samo dva puta. Pali su Zbrojovka Brno i Rudá Hvězda Brno, dok su sa Spartom remizirali u dva navrata, a s Pribramom su jednu utakmicu igrali bepo pobjednika, a drugu izgubili. Nakon ždrijeba stigle su i prve reakcije iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o momčadi koja je osvojila svoju skupinu bez poraza. To je dobra momčad s odličnim igračima i nisu lagan suparnik", kazao je trener Pavel Vrba.

"Suparnik je zanimljiv i snažan. Imaju dobre navijače. Nismo do sada nismo igrali i to je dobro. Bit će to atraktivni susreti", rekao je David Limbersky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da možemo biti jako sretni. Bilo je puno snažnijih suparnika. Ovaj je prihvatljiv. Očekujem ujednačenu borbu. Ne očekujemo da će biti lako, i veselim se dobroj atmosferi", dodao je Ludek Pernica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radim Reznik također je istaknuo da neće biti lako.

"U Zagrebu će nas čekati paklena atmosfera, ali mislim da je ovo suparnik s kojim se možemo nositi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo