ČERVAR TRAŽI RECEPT ZA NORVEŽANE: / Dan prije ključne utakmice napravio novu promjenu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.1.2018.
22:26
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Červar tijekom cijelog prvenstva ima problema s formom vratara.

Dan prije još jedne utakmice u kojoj Hrvatska ne smije izgubiti želi li se plasirati u polufinale Europskog prvenstva stigla je vijest o novom potezu izbornika Line Červara. Naime, ovaj put odlučio je za subotnji susret vratiti Mirka Alilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski izbornik Lino Červar izvršio je pravo na četvrtu zamjenu igrača. U utakmici protiv Norveške umjesto Ivana Pešića na vratima Hrvatske bit će Mirko Alilović", priopćio je Hrvatski rukometni savez. Pešić i Alilović se izmjenjuju u sastavu reprezentacije uz Ivana Stevanovića koji je branio u sva četiri dosadašnja dvoboja.

Vratari u lošoj formi

Nakon prve utakmice protiv Srbije Červar je, inače, umjesto ozlijeđenog Domagoja Duvnjaka u sastav uveo Denisa Buntića. Potom je Pešića uvrstio umjesto Alilovića, da bi za utakmicu s Bjelorusijom na tribine poslao Buntića i pozvao kružnog napadača Marina Marića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Červar tijekom cijelog prvenstva ima problema s formom vratara. Ranije je objavljeno da bili među najlošijima nakon prvog kruga. Stevanović, Pešić i otpisani Alilović u tri utakmice skinuli su samo 21 udarac protivnicima, osam manje od srpskih golmana i ni blizu Šveđanima, Francuzima, Austrijancima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo