banner

REAKCIJA IZBORNIKA

ČERVAR POSLAO OZBILJNO UPOZORENJE KAUBOJIMA: ‘Neće biti dobro budemo li tako igrali, ali zbog jedne stvari imamo razloga za optimizam’

U 2. kolu u subotu Hrvatska igra s Bjelorusijom u 16 sati, a u 18.15 sati se sastaju Srbija i Crna Gora

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je EURO 2020 pobjedom u austrijskom Grazu protiv Crne Gore s 27-21 (12-13) u dvoboju 1. kola A skupine.   Hrvatska je u prvom poluvremenu pokazala puno slabosti, pogotovu u obrani, a uporni i grubi Crnogorci ipak su slomljeni početkom drugog dijela i serijom “Kauboja” od 9-3.

[FOTO, VIDEO] HRVATSKA – CRNA GORA 27:21; Kauboji se probudili u drugom dijelu i pregazili Crnu Goru za prvu pobjedu

“U prvom poluvremenu nismo dobro igrali. Obrana je bila loša i u napadu nismo bili strpljivi. Nasjeli smo na njihovu igru. Pokušavali smo individualno, trošili smo puno snage, nismo igrali timski obranu zato su bili bolji na poluvremenu“, rekao je Lino Červar za RTL i nastavio.

 

“U nastavku je obrana 5-1 jako dobro funkcionirala. Jača obrana na čelu s Duvnjakom koji je jako dobro igrao prednjeg, a obrana na čelu sa Šegom bila je također jako dobra. Moramo biti čvrsto na nogama. Ne smijemo se dizati u zrak. Ako protiv Bjelorusije budemo ovako igrali kao u prvom dijelu nećemo dobiti. Bit će teško i moramo se spremiti. Drugo poluvrijeme je bilo jako dobro. Sve pohvale za drugo poluvrijeme, ali ne i za prvo kada nismo dobro igrali“, dodao je.

“Možemo bolje. Igra u drugom poluvremenu daje optimizam. Moramo tako igrati, pametno, mudro“, naglasio je i za kraj je pozdravio i pohvalio navijače.

 

Povratak na Net.hr