ČERVAR NAKON VELIKE POBJEDE NASTAVIO PRIVATNI RAT: / 'Neka me kazne, žalit ću se svim mogućim sudovima'

Image
Image

Hrvatska je osigurala treću poziciju u skupini I, koja joj donosi utakmicu za peto mjesto.

23.1.2019.
20:53
VOYO logo

Eto dobili smo na ovom prvenstvu i aktulanog europskog prvaka Španjolsku i večeras svjetskog prvaka Francusku, ali šta to vrijedi kada ne idemo u polufinale, kazao je izbornik Lino Červar nakon pobjede nad Francuskom u Kölnu.

Image
LINO SIPAO ŽUČ KAO NIKAD PRIJE: /

'On me ponizio kao da sam pseto. Uživa me uništiti. Neka svi znaju što mi se radi...'

Hrvatski rukometaši pobijedili su Francusku sa 23-20 (11-11) u posljednjem dvoboju grupne faze odigranom u srijedu u Kölnu, a naša je reprezentacija tako osigurala treću poziciju u skupini I, koja joj donosi utakmicu za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana zaštitni znak

"Mi smo danas bili bolji od Francuza, a obrana je bila sjajna, gusta i neprobojna. Primili smo samo 20 glova od Francuza, 19 od Španjolaca i 22 od Nijemaca, što je dokaz da smo na ovom natjecanju igrali obranu koja je naš zaštitini znak. Žao mi je što nismo u polufinalu, uzeli su nam to polufinale, to su i danski suci priznali. Ispali smo samo za jedan gol, uz nekoliko sudačkih previda. Neka me kazne, žalit ću se svim mogućim sudovima, ali istinu moram reći", kazao je Červar.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio trojac

Ostvaren je cilj postavljen prije prvenstva, a to je plasman među sedam prvoplasiranih koje će u travnju 2020. godine igrati kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju.

"Utamica je bila vrlo čvrsta, pokazali smo zajedništvo i dokazali smo da nam je mjesto među prvih sedam reprezentacija svijeta. Naravno da ćemo u budućnosti imati problema, imamo četvoricu igrača koji su ozlijeđeni i nisu ovdje, ali ja moram zahvaliti igračima iz drugog plana Šipiću, Vrankoviću i Mandiću koji su dali vrhunske partije danas. Izgubili smo od Brazila jer nismo dali sto posto, to nas je koštalo polufinala,no nemojte potcjenjivati Brazilce jer ima puno ljudi koji nas blate u medijima, a to ovi momci nisu zaslužili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo