ČERVAR KUJE PLANOVE ZA EURO: / 'To je nagazna mina, samo bi naivan trener mogao izjaviti takvo nešto'

Image
Foto: PIXSELL

U siječnju je cilj izboriti plasman na OI u Tokio

7.7.2019.
21:32
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski izbornik Lino Červar trenutačno boravi u svom Umagu gdje, uvjetno rečeno, odmara i skuplje energiju za ono što je pred njim i Kaubojima.

"Moram raditi, to me drži. Igrači mi znaju reći da je u meni više energije, ne dam se. Do zadnjeg dana svoje karijere ulagat ću u sebe, to me drži. Imam mir ovdje, nisam opterećen, pustite me da živim svojim životom, uvijek ističem svoju suprugu Klaudiju", izjavio je Červar u razgovoru za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

11.04.2019., Star Arena, Beograd, Srbija - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020., skupina 2, 3. kolo, Srbija - Hrvatska.Hrvatski izbornik Lino Cervar,Jakov Vrankovic Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Dobra skupina?

Hrvatsku u siječnju očekuje Europsko prvenstvo. Domaćini su Austrija, Norveška i Švedska. Kauboji igraju grupnu fazu u Grazu s Crnom Gorom, Srbijm i Bjelorusijom.

"Djeluje da imamo dobru skupinu, no to je nagazna mina. Samo naivan trener bi rekao da bi bili prvaci Europi. Neću pasti u tu zabludu da vršim pritisak na svoje igrače. Naravno da sam ambiciozan, ne idemo se tamo šetati već postići odličan rezultat", poručio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo