ČELNIK LEIPZIGA ISPRIČAO KAKO SU SKORO OSTALI BEZ DANIJA OLMA: / 'Napravio je veliku stvar'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nakon Zorana Mamića oglasio se i Markus Krösche

7.2.2020.
18:48
Profimedia
VOYO logo

Nismo mu radili problem, iako je bilo i većih ponuda. Premda, ovo je uvjerljivo najveći posao, bonusi su realni, plus 20 posto od budućeg transfera. Dani nije htio u Italiju i Englesku, inzistirao je na Leipzigu, da smo dan-dva imali vremena, vjerojatno bi bio u Bayernu. Ali, Dani je rekao da hoće u Leipzig, bio je jako za tu opciju i treba to respektirati. Rekao je to Zorna Mamić prije nekoliko dana Sportskim novostima, a to o je bio razlog zbog kojeg je sportski direktor Leipziga MarkusKrösche bio prisiljen u intervjuu za TZ odgovoriti na pitanje je li istina da im je Bayern htio pokvariti posao.

"Mogu samo reći da su neki drugi klubovi materijalno pokušali nagovoriti Olma da ne potpiše za nas", rekao je pa je upitan je li riječ o Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduvijek sam bio loš u geografiji", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dani je ubrzo rekao 'da' nama, a ne drugim klubovima. Njegovo ponašanje i karakter dali su nam do znanja da je on pravo pojačanje za nas. Velika je stvar da igrač poput Olma želi nas, a ne top klubove koji su ga htjeli. To je potvrda da smo na dobrom putu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo