BRAVO, MAJSTORE: / Čilić ekspresno riješio veliku dramu!

Image
Foto: AFP

Dvoboj 3. kola Wimbledona između najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića i Amerikanca Johna Isnera ekspresno je završen u subotu. Samo dva gema trajao je subotnji meč.

4.7.2015.
14:45
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, Čilić je mogao i trebao dobiti Amerikanca u samo tri seta, ali dva velika promašaja u 2. setu su zakomplicirala dvoboj. Kad je već kiksao u drugom setu, činilo se da će sve ispraviti u 5. setu . Čilić je oduzeo servis Isneru za vodstvo od 2-0 na početku odlučujućeg seta činilo se da je Amerikančev otpor napokon slomljen. Nažalost, Čilića je u petoj igri petog seta izdao prvi servis, a Isner je to iskoristio i po prvi put u dvoboju ostvario "break". Čilić je kod rezultata 5-4 stigao i do meč-lopte, ali Isner se izvukao sjajnim pogotkom na osnovnu liniju pod noge Čilića.

U preostalih 10 gemova u petak nije bilo "break-lopti", da bi subotnji nastavak krenuo Čilićevim servis-gemom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš se igrač mučio, jer u prva četiri poena nije mogao ubaciti prvi servis, no ipak je uspio izvući gem, da bi potom uslijedila drama na Isnerov servis. Čilić je stigao do dvije nove meč-lopte povevši sa 15-40, ali je Isner pogodio dva asa. Isner je spasio još jednu meč-loptu sjajnim volejem nakon drugog servisa, ali na Čilićevu ukupno petu meč-loptu Amerikanac je napravio dvostruku servis pogrešku.

Čilić će u 4. kolu igrati protiv Amerikanca Denisa Kudle koji je u pet setova svladao Kolumbijca Santiaga Giralda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo