ČEKA ĐOKOVIĆA: / Federer rekordnom pobjedom osigurao polufinale

Image

Švicarski tenisač Roger Federer izborio je pobjedom u tri seta (7:6(4), 6:2, 6:4) nad Tomášem Berdychom polufinale prvog Grand Slama sezone, Australian Opena.

26.1.2016.
8:39
VOYO logo

Malo više od dva sata trebalo je Federeru kako bi stigao do rekordne 80. pobjede u Melburnu. Češki tenisač parirao je Švicarcu na početku meča, no Federer je na kraju bez problema izborio 39. polufinale Grand Slam turnira, a tamo će igrati s pobjednikom meča izmešu Novaka Đokovića i Keija Nishikorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agresivna igra

"Tomaš mi je napravio dosta problema posljednjih godina, ali je zadovoljstvo igrati protiv njega. On je tip igrača koji te čini boljim. Mislim da sam dobro odigrao. Bio sam agresivan", izjavio je Federer poslije meča u kojem njegov protivnik nije iskoristio Švicarcev slab drugi servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bedrych je na početku meča napravio break, ali je Federer uzvratio te je osvojio prvi set u tie breaku. Drugi set Federer je osvojio s lakoćom, a nadu je suparniku dao u trećem kada je na početku ispustio servis. No, Čeh to nije uspio iskoristiti. Federer je opet uzvratio te je završio meč bez izgubljenog seta. Švicarac je u posljednjih 13. godina 12 puta stigao do polufinala Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo