CEDEVITA PALA U FRANCUSKOJ: / Najslabija momčad skupine tricama uništila hrvatskog prvaka

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Košarkaši Cedevite u susretu su 5. kola skupine A Eurokupa izgubili na gostovanju kod francuskog Levalloisa sa 81-92 (23-16, 21-25, 16-21, 21-30).

8.11.2017.
22:28
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Francuski je sastav do prve pobjede u natjecanju stigao zahvaljujući fantastičnom šutu za tricu, pogodili su čak 15 od 24 pokušaja iza linije od 6.75 metara, a prednjačili su Klemen Prepelič i Remy Lesca. Usprkos iznimnoj šuterskoj večeri domaćih, Cedevita je morala pobijediti u pariškom predgrađu, no nakon što je dvoboj započela vodstvom 16-4 kao da je pomislila da će pobjeda doći sama od sebe.

U drugoj četvrtini Levallois je uspio vratiti rezultatsku ravnotežu, a serijom 12-0 krajem treće i početkom četvrte četvrtine i preuzeti kontrolu. Cedevita je serijama 7-0 i 8-0 uspjela povesti sa 79-78 tri minute prije kraja, no loše reakcije u obrani i nepreciznosti u napadu koštale su hrvatskog prvaka na kraju uvjerljivog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demetris Nichols sa 19 i Andrija Stipanović sa 15 koševa bili su najučinkovitiji kod Cedevite, dok je Lesca ubacio 20 za Levallois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pet kola Cedevita ima omjer pobjeda i poraza 2-3, a Levallois na 1-4. Na vrhu skupine A je Darussafaka sa 5-0, slijede Uniks i FIAT sa po 2-3, a uz Levallois slabiji omjer od Cedevite ima i Morabanc Andorra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo