U NEDJELJU S RUDEŠOM

CARRILLO POTRESEN NAPADOM U BARCELONI: ‘Tužan sam, treba se još snažnije boriti protiv takvih stvari’

Poslije poraza u doigravanju Europske lige od Evertona nogometaši Hajduka u šestom kolu hrvatskog prvenstva gostuju u Kranjčevićevoj gdje ih u nedjelju u 19 sati dočekuje Rudeš.

Trener Joan Carrillo potvrdio je da za ovu utakmicu ne računa na Borju Lopeza i Francka Ohandzu zbog manjih problema, dok Erceg i Tudor nisu spremni.

“Znamo gdje smo griješili protiv Evertona. Oni su dobra momčad i mi smo bili konkurentni. Možemo ispraviti pogreške i samo je to bitno. Griješili smo kod postavljanja zaleđa, a i distance među linijama nisu bila kako treba. Veliki je uspjeh što smo imali šansi koliko i oni s obzirom da se financijski ne možemo mjeriti s njima”, rekao je Carrillo.

Uoči utakmice s Evertonom u Barceloni se dogodio teroristički napada. Riječ je o njegovom gradu pa je to doživio dosta teško.

“Tužan sam zbog tih stvari koje se događaju u današnje vrijeme. Moja sućut obitelji žrtava. Trebalo bi se još snažnije boriti protiv takvih stvari, koje su prisutune u svim dijelovima svijeta”, kazao je Španjolac.

Govoreći o Rudešu napomenuo je da dobro poznaje njihovog trenera Španjolca Inakija Alonsa.

“Riječ organizacija najbolje govori o njemu. Čuli smo se nekoliko puta do sada. Zanima ga hrvatska kultura, liga… Pomogao samo mu kao čovjek”, rekao je.

Za kraj je potvrdio da je klub u porazi za novim napadačem.

“Teško je jer tražimo poseban tip napadača. Bilo bi mi žao da još netko ode”, završio je.

Povratak na Net.hr