ČAČIĆEVO NAJVEĆE IZNENAĐENJE: / 'Želim svima dokazati da zaslužujem mjesto među Vatrenima'

Image

Ime Duje Ćalete-Cara najveće iznenađenje na Čačićevom popisu reprezentativaca. Mladi branič Salzburga nada se da će naći svoje mjesto na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

23.5.2016.
16:56
VOYO logo

"Da sam na izborinikovu popisu, saznao sam na dan objave. Moje se ime ranije pojavljivalo u medijima, ali nisam imao saznanja da bih mogao biti ovdje. Mnogi u Hrvatskoj i ne znaju za mene, iz druge HNL, iz Šibenika sam otišao u inozemstvo", kazao je Ćaleta-Car.

Treća dvostruka kruna Salzburga

Ovog je vikenda sa Salzburgom osvojio nacionalni kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno mi je u Salzburgu koji je osvojio treću uzastopnu dvostruku krunu. Nitko prije u Austriji nije napravio takav doseg. Svi su presretni, čekaju nas kvalifikacije za Ligu prvaka. Dva puta smo zapeli u 4. pretkolu, vrijeme je da konačno izborimo najveće natjecanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salzburg je u Ligi prvaka pobjeđivao Dinamo, ali hrvatski reprezentativac kaže da to nije više ista momčad.

"Imamo dosta mladih i talentiranih igrača, zvijezde su otišle u veće klubove. Salzburg se okrenuo mladim snagama. Imamo i dobrog španjolskog trenera, predispozicije da budemo još bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka priliku na prijateljskim utakmicama

Čačić ima vremena do 31. svibnja poslati konačni popis za EURO. Pred Ćaleta-Carom je velika prigoda.

"Ne zamaram se time, tu sam i pripremam se za nadolazeće prijateljske utakmice. U svakom trenutku želim svima dokazati da zaslužujem biti tu. A o mojoj sudbini ionako će na kraju odlučiti izbornik", zaključio je Duje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo