DOBRE VIJESTI

ČAČIĆ POSLAO OHRABRUJUĆU PORUKU UOČI ISLANDA: ‘Trojac će biti spreman za subotu’

Hrvatski reprezentativci predvođeni izbornikom Antom Čačićem posjetili su su srijedu bolnicu Sveta Katarina.

Nakon što su obišli prostorije bolnice Čačić je u razgovoru za HRT otkrio stanje momčadi uoči kvalifikacijske utakmice s Islandom.

U TABORU VATRENIH NIJE SVE IDEALNO: Kovačić, Ćorluka i Pivarić nisu u potpunosti zaliječili ozljede

“Trojica igrača jučer su bila van teren jer je zbog obilne kiše teren bio jako težak, pa nismo htjeli riskirati s Ćorlukom, Pivarićem i Kovačićem. Oni će biti spremni za subotnju utakmicu”, rekao je izbornik.

“Raspoloženje je dobro, što nije novost, želimo takvo ozračje i zadržati. Nažalost, prate nas nedaće. Igramo u nenogometnoj atmosferi, no igrači će napraviti sve da dođemo do cilja, a to je pobjeda, uz sav respekt prema odličnim gostima. Mislim da Hrvatska ipak ima kvalitetu više i da ćemo to uspjeti prezentirati u subotu”, napomenuo je Čačić, koji još nije imao priliku voditi službenu utakmicu reprezentacije na domaćem terenu pred punim tribinama.

Naime, otkako je zasjeo na klupu Hrvatska cijelo vrijeme odrađuje kazne zbog divljanja huligana.

“Teško je to. Nažalost imamo već iskustvo igranja pred praznim tribinama. Ja kao izbornik još nisam imao zadovoljstvo da vodim reprezentaciju pred gledateljima. Nogomet se ipak igra pred gledateljima, svi naši igrači igraju u nogometnom, natjecateljskom ambijentu. Ovo nam je već treća utakmica u ovakvom ambijentu, a nadam se da će biti posljednja bez gledatelja”, zaključio je izbornik.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr