BURIĆ POPUT ZORANA MAMIĆA: / Hajduk svom treneru dodijelio novu funkciju

Image

Trener Hajduka Damir Burić indirektno je priznao novinarima tijekom konferencije da je odlaskom Gorana Vučevića iz kluba preuzeo i njegovu funkciju sportskog direktora.

19.4.2016.
15:00
VOYO logo

Također, u svom obraćanju novinarima objavio je vijest da je SašaBjelanović novio šef skauta.

Nema vremena

"Ako nema drugoga moram preuzeti i nastaviti raditi. Ja više volim rad s igračima i ovo mi oduzima puno vremena i energije. Srećom stvari su u klubu posložene kako treba i dobro funkcioniramo. Radimo dalje, pratimo tržište, a Saša Bjelanović je postavljen za šefa skauta. Kompleksna je situacija u klubu i treba vidjeti tko će biti predsjednik uprave. Do tada svi trebamo raditi više, što i činimo", rekao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova momčad u srijedu, inače, igra s Lokomotivom na Poljudu.

Image
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
Image
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL

I Zoran Mamić ima dvostruku ulogu u klubu.

"Lokomotiva je neugodan protivnik. Nadam se da će nam liječnička služba dati zeleno svjetlo za neke igrače, kako bismo imali dobru momčad. Imali smo dosta problema protiv Belupa u napadu. Mladi momci su odigrali maksimalno dobro", izjavio je trener hajduk kojeg poslije Lokomotive čeka ogled s Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Rijeka

"Imamo utakmicu i u nedjelju, pa moramo paziti je li za neke igrače sutra prerano igrati, ne smijemo ulaziti u velike rizike. Stavljamo zdravlje igrača u prvi plan, igrat će samo 100 posto zdravi. Već sutra želimo pokazati pravo lice. Prije svega moramo biti dobri u defenzivnoj organizaciji. Prošli put prije Lokomotive nismo primili gol sedam utakmica zaredom, sad je pet u nizu. Nadam se da ćemo u ofenzivnom dijelu uspjeti ući u pravi ritam, nešto kao protiv Istre", rekao je Burić, a cijelu njegovu rpesicu pogledajte u video ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo