BUGARIN IMA RECEPT ZA SEVILLU: / Petev pojasnio što Dinamo mora napraviti protiv Španjolaca

Image
Image

Dinamo u utorak dočekuje Sevillu u trećoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

17.10.2016.
14:22
VOYO logo

Da će Modrima biti izuzetno teško dovoljno govori činjenica da je Sevilla u prvenstvu trenutno na bod iza vodećeg Real Madrida.

Image
PAŽNJA, PAŽNJA: /

Zvijezde Seville sletjele u Zagreb! 'Ovo je bitno gostovanje za nas'

"Čeka nas teška utakmica. Tražit ćemo svoju šansu. Najvažnije je da ne griješimo u fazi obrane i da greškama ne dozvolimo suparnicima da stvaraju šanse. Sve znamo o njima. Želim da moji igrači uživaju. Mi ćemoi tražiti svoje šanse", kazao je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitno je naći rješenja za njihov presing. Nadam se da ćemo biti psihički jaki i iskoristiti naše prilike. Vjerujem da imamo šansu i da možemo izvući nešto pozitivno iz ove utakmice. Sevilla je jaka, ali vjerujemo u svoje mogućnosti", dodao je bugarski stručnjak.

Smatra kako je ipak Juventus najbolja momčad u skupini, ali i da su svi klubovi u Ligi prvaka vrlo kvalitetni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Henriquez traži izlazak iz krize

"U ovim utakmicama možete vidjeti gdje ste u odnosu na takve momčadi pa poslije Lige prvaka moramo analizirati i vidjeti na čemu je potrebno raditi", kazao je Petev.

S njim u društvu bio je napadač Angelo Henriquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo na Sevillinu lošiju formu u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlična su ekipa. Svi znaju za njihove uspjehe u zadnje tri sezone. Ne mogu izdvojiti posebno jednog njihovog igrača. Bitno je kako ćemo mi odigrati od prve do 90. minute. Ovo je statistika, a sutra je utakmica. Kako mi imamo svoju ideju, tako i Sevilla ima svoju. Ponavljam, bitno je kako ćemo odigrati u fazi obrane i u fazi napada", rekao je Petev te je potvrdio kako su svi zdravi i spremni za dvoboj sa Sevillom te kako će Sosa i Knežević biti u konkurenciji za prvu momčad.

Zajedno s glavnim trenerom na konferenciji je prisustvovao i Angelo Henriquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da će to biti teška utakmica, Sevilla je opasan i težak suparnik. Nadam se i vjerujem da ćemo iskoristiti svoje prilike. Igramo kod kuće i vjerujem da će nas gledatelji doći podržati"; kazao je Čileanac.

Image
Image

Henriquez je svoju profesionalnu nogometnu karijeru počeo upravo pod trenerom Sampaolijem, koji je trenutni strateg Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegove momčadi igraju jaki presing, bitna mu je ofenziva, napad, i to da u što kraćem vremenu zabiju pogodak. Kod njega je bitan intenzitet", rekao je napadač te se osvrnuo na svoju golgetersku krizu. Ove sezone postigao je tek jedan pogodak u 15 nastupa.

"Ovo mi je razdoblje u životu u kojem lopta baš ne želi u gol. Mislim da će se to uskoro popraviti, neću biti depresivan zbog toga nego ću i dalje marljivo trenirati i raditi kako bi se ta situacija promijenila", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo