DINAMOV DRAGULJ / Buduća zvijezda: 'Ante je veliki radnik i fanatik nogometa'

Odgovarajući na brojna Facebook pitanja gledatelja RTL Lige, trener Dinama Zoran Mamić progovorio je o dva dragulja iz modre svlačionice - Haliloviću i Čoriću.

29.9.2014.
11:00
VOYO logo

Brojna su bila pitanja gledatelja RTL Lige za gosta u studiju Zorana Mamića. Već na prvom pitanju trener Dinama se suzdržao od odgovora koja bi tri igrača iz drugih hrvatskih klubova volio vidjeti u Dinamovom dresu.

Zatim je Mamić odbacio konstataciju u postavljenom pitanju da Portugalac Machado igra slabo rekavši da to "nije tako slabo, ali nije ni na nivou koji su u Dinamu očekivali". Dodao je da portugalskom nogometašu ipak treba vremena za prilagodbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednog je gledatelja zanimalo zašto Mamiću u igru ne stavlja "najboljeg igrača Ognjena Vukojevića"?

"Standardizirali smo momčad, a Ogi igra na poziciji na kojoj je, po meni, jedan od najboljih igrača u hrvatskoj ligi - Arijan Ademi. I igra jako dobro. Nemam razloga raditi promjene, izmišljati toplu vodu", poručio je strateg Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugog je gledatelja, pak, zanimala mizerna minutaža Franka Andrijaševića.

"Franko je jako dobar igrač, jako dobar dečko, jako dobro trenira. Na našu sreću, a na njegovu nesreću, u našem veznom redu igraju jako dobri igrači, reprezentativci... I za mene kao trenera je bogatstvo imati takve igrače u veznom redu, ali Franko mora biti strpljiv, jer ja nemam razloga izmišljati i čarobirati. Standardizirali smo ekipu i to treba držati", objasnio je Mamić mlađi koji je potom osvrnuo na opasku gledatelja da je Alen Halilović "prodan za samo 2 milijuna eura".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Halilović nije prodan za samo 2,2 milijuna eura, prodan je za puno više, a s obzirom na njegovu kvalitetu i na mogućnosti koje on ima, plan Barcelone koja ima s njim (...) daj Bože zdravlja i da sve bude išlo u dobrom smjeru, taj transfer može narasti na 15 milijuna eura", otkrio je trener Dinama rekavši riječ-dvije o strelovitom uzletu novog maksimirskog talenta Ante Čorića.

"Čorić je buduća zvijezda, ne samo hrvatskog, već i svjetskog nogometa. Radi se o izuzetno karakternom dečku, velikom radniku, fanatiku nogometa koji živi, spava i jede nogomet te sam siguran da će on biti vrlo važan kotačić i Dinama i hrvatske reprezentacije u budućnosti te da će ostvariti fantastičan transfer i fantastičnu karijeru", zaključio je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo