BRŽI JE SKORO I OD BOLTA: / Borussia predstavila jedno od najskupljih pojačanja u povijesti

Image
Foto: Profimedia

Klub iz Dortmunda pohvalio se prvim pojačanjem za sljedeću sezonu

21.5.2019.
11:47
Profimedia
VOYO logo

Nico Schulz novi je član Borussije Dortmund. Njemački reprezentativac u utorak je potpisao petogodišnji ugovor s novim klubom te i službeno predstavljen s novim dresom.

Ovaj 26-godišnji lijevi bek stigao je iz Hoffenheima koji je za njega dobio 27 milijuna eura. Više je dosad Borussia izdvojila samo za Andrea Schürrlea (30), Abdoua Dialla (28) te Henriha Mhitarjana (27,5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nico je jako napredovao posljednjih godina. Pokušat ćemo iskoristiti činjenicu što je reprezentativac, očekujući da nam istovremeno donese i mirnoću i dinamičnost. Nogometaš poput njega, izraženog sportskog duha i gladi za pobjedom, potreban je svakoj ekipi“, rekao je sportski direktor Michael Zorc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borussia je top klub i njezin mi stil odgovara. Mislim da mogu pomoći i da zajedno možemo ostvariti velike stvari", rekao je Schulz koji je prije Hoffenheima igrao za Herthu i Borussiju Monchengladbach, a može potrčati i do 35 km/h zbog čega spada među najbrže nogometaše, ne samo u Bundesligi.

Strijelac dva pogotka za njemačku reprezentaciju u šest nastupa prvo je od nadolazećih pojačanja u Dortmundu, uskoro se očekuju potvrde Thorgana Hazarda i Juliana Brandta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo