BROZOVIĆ OPET U MILOSTI NIZOZEMCA: / De Boer pohvalio Hrvata pa ga vratio u momčad

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Hrvatski nogometaš Marcelo Brozović prošle je sezone bio nezamjenjiv u sastavu Intera. Odličnim predstavama privukao je interes brojnih europskih velikana, a silno ga je želio dovesti i Juventus.

19.10.2016.
22:10
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Međutim veznjak je ostao. Očekivalo se da će biti jedan od nosećih figura Franka de Boera u novoj sezoni, međutim neprofesionalno ponašanje koštalo ga je minutaže. Brozović je odigrao 20-ak minuta u prvom kolu Serije A te je ubrzo premještena na klupu a nakon incidenta u prvom kolu Europske lige udaljen je iz momčadi. Vratio se tamo ovog vikenda pa je bio na klupi o osmom kolu protiv Cagliarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter u četvrtak igra europsku utakmicu sa Southamtonom. Talijanski medij najavili su da bi Brozović mogao započeti utakmicu. Nizozemac je pak u srijedu navečer objavio imena 19 igrača na koje računa. Na popisu se našao i Brozović što je dobar znak da polako vraća povjerenje trenera. Osim njega u momčadi sa Southampton je i Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brozović je dobar na treningu i igrao je dvije utakmice za Hrvatsku tako da je za mene spreman. Vidjet ćemo sutra. Imamo veliku momčad, ali mislim da svi igrači mogu napredovati", poručio je De Boer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo