DOBIO UPOZORENJE

BROZOVIĆ OPET IZBAČEN IZ MOMČADI: Hrvat zbog fotke s plavušom propušta Romu

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović posljednih tjedana našao se u nemilosti trenera Intera Franka de Boera.

Zbog toga je propustio nekoliko utakmica, no nakon isprike treneru i suigračima Nizozemac ga je vratio u momčad, ali ga je ankon nove glupiosti opet izostavio pa neće igrati s Romom.

ISTINSKA LEGENDA ‘POMELA POD’ S VATRENIM: ‘Pokazao je nepoštovanje prema klubu, sada sve ovisi o njemu’

NEVJEROJATNA GLUPOST VATRENOG: Navijači poludjeli zbog fotografije s plavušom

Hrvatski veznjak, koji je glasio kao jedan od lubimaca navijača, izazvao je njihov bijes kada je poslije poraza u Europskoj ligi od praške Sparte na svom Instagramu objavio fotografiju u društvu atraktivne plavuše.

..👀.. ⚽

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

“Dok je Inter u ozbiljnim problemima tebi su samo selfiji na pameti”, “Sjajno!!! Izgubili smo, a što ti napraviš!! Sve pozitivno što su navijači Intera mislili o tebi palo je u vodu”, “Vidim da si jako razočaran i slomljen što si izvan momčadi dva tjedna”, komantari su navijača.

Zbog toga je, između ostalog, Frank de Boer upozorio igrače da paze što objavljuju na društvenim mrežama. Brozović je kao što je poznato nakon udaljavanja iz momčadi također putem društvenim mreža prokomentirao svoju situaciju te je napisao da je ‘isključen bez razloga.

“Ne samo Brozović, svi moji igrači moraju shvatiti koliko su društvene mreže važne, ali i opasne. Moraju razumjeti kada mogu koristiti Instagram i Facebook”, kazao je Nizozemac te je nastavio.

“U ovom trenutku, po mom mišljenju, nije ih dobro koristiti. Npr., vratar Ajaxa objavio je fotografiju na poluvremenu utakmice. To naravno nije dobar trenutak. Igrači moraju biti usredotočeni bez obzira tko je suparnik”, kazao je De Boer.

Povratak na Net.hr