BRILJANTAN NASTUP HRVATA UOČI POČETKA NBA-A: / Hezonja oduševio u porazu Portlanda

Image
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Nova sezona NBA-a počinje za manje od tjedan dana

18.10.2019.
9:22
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja bio je najbolji strijelac Portland Trail Blazersa u porazu od Denver Nuggetsa 104-110 u posljednjoj predsezonskoj utakmici prije početka regularnog dijela NBA sezone.

Hezonja je u 28 minuta na terenu zabio 18 koševa sa šutom iz igre 6/11 i trice 3/4, pridodavši tome pet skokova, šest asistencija i jedan blok. Najbolji kod Denvera bili su Will Barton i Paul Millsap sa po 13 koševa svaki. Ovo je treći poraz Portlanda u pet predsezonskih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrali Zubac i Bender

Sinoć su na NBA terene istrčali još Ivica Zubac i Dragan Bender. Zubac je u porazu svojih LA Clippersa 87-102 od Dallas Macericksa odigrao 16 minuta, ubacivši pritom dva koša (šut iz igre 1/3) i upisavši tri skoka i jednu asistenciju. Najbolji strijelac Clippersa bio je Montrezl Harell sa 14 ubačaja, a Dallas su predvodili Kristaps Porzingis i Justin Jackson sa 18 koševa, dok je Luka Dončić dodao 15. Clippersi u predsezoni imaju omjer dvije pobjede i tri poraza.

Dragan Bender je imao slabu večer u visokoj pobjedi Milwaukee Bucksa od 118-96 nad Minnesota Timberwolvesima. U tri minute provedene na terenu upisao je samo jedan blok. Kod Bucksa, koji su u predsezoni u pet utakmica ostvarili pet pobjeda, najbolji je bio Giannis Antetokounmpo sa 26 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Regularna NBA sezona počinje 22. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo