BRAVO, MAJSTORE: / Pogledajte prvi Pašalićev gol u Le Championnatu!

Image
Foto: Screenshot

U derbiju 10. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco i Lyon su odigrali 1-1, a pogodak za momčad iz Kneževine zabio je hrvatski nogometaš Mario Pašalić.

16.10.2015.
21:50
Screenshot
VOYO logo

Pašalić je prvijenac u Le Championnatu zabio u 39. minuti nakon ubačaja iz kornera. Bivši igrač Hajduka imao je sjajnu priliku i u 63. minuti kada je također zaprijetio udarcem glavom, no ovoga puta Anthony Lopes je odlično reagirao. Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 67. minuti kada je Monaco ostao s igračem manje. Wallace je neoprezno startao na Rachida Ghezzala i dobio crveni karton. Gosti su igrača više iskoristili u 85. minuti kada je Rafael u gužvi u kaznenom prostoru izjednačio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je odigrao odlično i bio je jedan od najboljih igrača utakmice, a cijeli susret na vratima momčadi iz Kneževine odradio je i hrvatski reprezentativac Danijel Subašić. Na ljestvici vodi PSG sa 23 boda, na drugom mjestu je Angers sa 18 bodova koliko ima Caen na trećoj poziciji. Lyon je peti sa 16 bodova, dok je Monaco na 10. poziciji sa 14 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo