BRAVO BORNA: / Hrvatski hokejaš junak pobjede San Antonija

Image
Foto: Pixsell, Daniel Kasap

Najbolji hrvatski hokejaš Borna Rendulić drugu utakmicu zaredom upisao se među strijelce i pogotkom sudjelovao u 3:1 pobjedi svog San Antonija na gostovanju kod Bakersfielda.

9.1.2016.
10:39
Pixsell, Daniel Kasap
VOYO logo

Nakon pogotka postignutog 3. siječnja u domaćem porazu od San Diega, hrvatski hokejaš Borna Rendulić postigao je gol za San Antonio Rampage na gostovanju kod Bakersfield Condorsa, koji se računa kao pobjednički s obzirom na to da je bio za vodstvo njegove momčadi od 2:1, a da domaćini više nisu tresli mrežu do kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osmi gol u 32 utakmice

Renduliću je to osmi pogodak u 32 ovosezonska nastupa za San Antonio, a postigao ga je 13. minuti druge trećine nakon oduzetog paka u suparničkoj trećini i preciznim udarcem iz zgloba svladao domaćeg vratara.

San Antoniju je ovo bila 15. pobjeda u 35 ovosezonskih utakmica iz kojih je sakupio 37 bodova. Rendulićeva momčad je na 11. mjestu Zapadne konferencije AHL-a po postotku osvojenih bodova, što je glavni kriterij za ulazak u doigravanje za Calder Cup, u kojem će sudjelovati po osam najboljih momčadi u obje konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo