BRAT MU U REPREZENTACIJI, A ON SE PONAŠA KAO HULIGAN: / Stariji Ćorić kažnjen zbog paljena baklje

Image
Foto: PIXSELL/Arhiva, Petar Glebov

Nogometaš lokomotive Josip Ćorić (27) , inače stariji brat Dinamova Ante Ćorića (19), morat će platiti pet tisuća kuna kazne jer je palio baklju poslije utakmice sa Zagrebom u zadnjem kolu.

17.5.2016.
17:29
PIXSELL/Arhiva, Petar Glebov
VOYO logo

"Disciplinski sudac proveo je i završio postupak po prijavi Povjerenika za natjecanje zbog paljenja baklje u središnjem krugu igrališta prilikom proslave pobjede nekoliko minuta nakon završetka utakmice 35. kola Lokomotiva-Zagreb te je novčanim kaznama u iznosu od po 5.000 kuna kaznio igrača Josipa Ćorića i NK Lokomotiva", stoji u priopćenju službene stranice Prve HNL.

Image
Image

Ostale odluke

Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić donio je još nekoliko odluka o kaznama počinjenima u posljednjem kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrač NK Zagreb Stjepan Stubičan koji je isključen u 39. minuti utakmice Zagreb-Hajduk zbog grubog starta na suparničkog igrača kažnjen je s dvije utakmice zabrane igranja i 4.000 kuna. Na istoj utakmici navijačka skupina Torcida u 42. i 90. minuti upalila je baklje zbog čega je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 7.000 kuna, a NK Zagreb kao organizator utakmice iznosom od 5.000 kuna. NK Zagreb mora platiti još jednu kaznu u iznosu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja na utakmici Zagreb-Hajduk (čl. 54. DP HNS): uz jedno isključenje igrači su dobili i četiri žuta kartona".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo