ŽELI POVIŠICU

BRACO ZAPREPAŠTEN ‘BOLESNIM’ ZAHTJEVOM ZVIJEZDE BAYERNA: ‘Pa nije on Lewandowski ili Neuer’

Austrijanac je na izlaznim vratima njemačkog velikana

Vodstvo Bayerna svim se silama bori kako bi zadržali Davida Alabu. međutim, njegovi ogromni zahtjevi doveli su ih u slijepu ulicu. Navodno traži plaću između 20 i 25 milijuna eura, što je zaprepastilo sportskog direktora Hasan Salihamidžića.

“Svi mi želimo da David jasno kaže da je odbijao sve naše atraktivne ponude. Bez obzira na to, mi ga i dalje pokušavamo nagovoriti da potpiše. Sjajan je momak, svi ga cijene”,rekao je legendarni Braco za Kicker pa se osvrnuo na agenta Pinija Zahavija i riječi Ulija Hoenessa o njihovim zahtjevima.

“On razmišlja u drugoj dimenziji. Može to raditi, ali mi ga nećemo pratiti. Nećemo napraviti nikakve ludorije na koje je možda navikao od drugih klubova. Posebno ne u ovom periodu kada su veliki gubici u svim poslovnim sferama. Uli je samo rekao što Pini Zahavi već zna. U Bayernu postoje određeni izuzeci kada su u pitanju financijski izdaci. To su Robert Lewandowski i Manuel Neuer. Ne vjerujem da David smatra da je iznad ovih suigrača”, jasno je poručio Salihamidžić.

Povratak na Net.hr