BRACO OPALIO PLJUSKU NIKI KOVAČU: / Okrenuo mu leđa u najtežem trenutku, a onda mu je još napravio i ovo

Image
Foto: Profimedia

Nada se da će i dalje ostati prijatelji

3.12.2019.
11:31
Profimedia
VOYO logo

Točno je mjesec dana prošlo otkako je NikoKovač dobio otkaz na mjestu prvog trenera njemačkog velikana Bayerna. Bivšeg izbornika posla je na kraju koštao uvjerljivi 5:1 poraz od Eintrachta, kluba kojem je donio prvi trofej nakon 30 godina kada je 2018. osvojio njemački Kup upravo pobjedom nad Bayernom.

Jedan pod onih koji su bili najzaslužniji za Kovačevo postavljanje na mjesto trenera jednog od najvećih klubova na svijetu bio je njegov nekadašnji suigrač i blizak prijatelj HasanSalihamidžić. Bayernov direktor sporta Bayerna i novoimenovani član upravnog odbora progovorio je za Sport1 o bivšem treneru i tom je prilikom otkrio iznenađujući detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Hasan Salihamidzic (re) and Trainer Niko Kovac Besuch team des FC Bayern Muenchen auf dem Oktoberfest6.10.2019 in Muenchen. Football: Germany, 1. Bundesliga, Bayern Munich at Oktoberfest 2019 - 06 Oct 2019, Image: 475346909, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nema vremana za njega

"Nisam se čuo s Kovačem otkako više nije s nama. Proteklih tjedana raspored je bio pregust da bih mogao u miru razgovarati s njim. Međutim, i dalje ćemo biti u prijateljskim odnosima, siguran sam u to", kazao je Braco.

Istaknuo je i kako je ponosan svojim unapređenjem, a onda je posvetio nekoliko riječi i Kovačevu nasljedniku HansijuFlicku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Karl-HeinzRummenige je već pojasnio da je jedna od opcija da ostane na klupi i nakon zimske stanke. Sjest ćemo nakon posljednje utakmice s Wolfsburgom i onda ćemo vidjeti kako ćemo nastaviti u siječnju", završio je Braco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo