BRACO DAO ODGOVOR NA PITANJE KOJE ZANIMA SVE HRVATSKE NAVIJAČE: / 'Istina je, Niko je htio Vatrenog, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Bivši izbornik preporučio je šefovima dvojac iz Eintrachta

2.9.2019.
9:48
Profimedia
VOYO logo

Sportski direktor i legenda Bayerna HasanSalihamidžić osvrnuo se na ljetni prijelazni rok u kojem su unatoč ogromnim problemima uspjeli dovesti igrače poput Ivana Perišića i Philippa Coutinha.

"Bilo je važno pričekati igrače koji su bili dio naših planova iako su mediji i javnost postali nestrpljiviji. Bayern u pravilu rano odrađuje transfere, ali ako situacija zahtjeva dulje vrijeme, onda treba pristupiti u skladu s tim", rekao je Braco za Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrebni su nam top igrači, ali ne možete imati samo njih u momčadi. To bi treneru zadalo velike probleme. Morate imati i talentirane mlade igrače. Njih se mora koristiti kao rezerve i s njima treba planirati budućnost", pojasnio je.

Trener NikoKovač preporučio je vodstvu kluba dovođenje LukaJovića i AnteRebića, ali je odbijen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Hasan Salihamidzic is presented as FC Bayern Munich's new sports director by FC Bayern Munich President, Uli Hoeness (R), and FC Bayern Munich's Chairman, Karl-Heinz Rummenige (L), in Munich, Germany, on July 31, 2017 / AFP PHOTO / dpa / Peter Kneffel / Germany OUT

Poljak ostao bez zamjene

"Klub je zadnja instanca. Tako je uvijek bilo u Bayernu i tako će ostati. Niko to zna i nisam dobio dojam da ima problema s tim", kazao je.

Ovog ljeta Bayern je htio dovesti rezervu RobertuLeandowskom, ali to se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo dosta alternativa. Müller može igrati kao središnji napadač, baš kao i Srege Gnabry te Ivan Perišić. To je dovoljno", rekao je.

Što se tiče ciljeva naglasio je kako moraju biti puno bolji u Ligu prvaka i otići dalje nego lani kada ih je Liverpool izbacio u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo