BOSANCI SE NAKLONILI HRVATSKOM BJEGUNCU: / Mamić dobio veliko priznanje, cijelom događaju svjedočili Olmo i Bjelica

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Poručio je da se uvijek lijepo osjeća u glavnom gradu susjedne države

5.12.2019.
22:11
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Osmi međunarodni sportski simpozij Simposar i Prvi međunarodni festival dokumentarnog sportskog filma Simposar 2019. otvoreni su u četvrtak navečer u Sarajevu. Posebni gosti bili su trener Dinama Nenad Bjelica, Dani Olmo, i Amer Gojak. S delegacijom Dinama stigli su i Zoran i Zdravko Mamić.

Image

IZREČENA NEPRAVOMOĆNA PRESUDA: Zdravko Mamić osuđen je na šest i pol godina zatvora

Image

IZREČENA NEPRAVOMOĆNA PRESUDA: Zdravko Mamić osuđen je na šest i pol godina zatvora

Najbolji u regiji

U sklopu tog događaja podijeljene su i prigodne nagrade. Dinamo je proglašen najboljim klubom u regiji, Bjelica trenerom, Olmo je pak otkriće godine, a Gojak najbolji nogometaš BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je Zdravko Mamić dobio nagradu za sportskog menadžera desetljeća. Tom se prilikom zahvalio Sarajlijama i svim Bosancima i Hercegovcima te je, javlja Avaz, poručio da se uvijek lijepo osjeća u glavnom gradu susjedne države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

28.08.2012., stadion Ljudski vrt, Maribor, Slovenija - Uzvratna utakmica doigravanja za ulazak u skupinu Lige prvaka, NK Maribor - GNK Dinamo. Slavlje delegacije HNS-a i Dinama nakon utakmice zapocelo je u autobusu sa sampanjcem. Zdravko Mamic, izvrsni predsjednik GNK Dinamo, Davor Suker predsjednik HNS-a. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Osvrnuo se Mamić i na nagradu za trenera godine koju je dobio nedavno smijenjeni šef struke FK Sarajeva Husref Musemić, ali i na legendu bh. nogometa pokojnog Josipa Škiju Katalinskog, čije ime nosi "Simposarova" nagrada za fair-plaj.

"Musemić je trener godine, a da je danas igrač, vrijedio bi, sigurno, 150 miliona eura, a pokojni Škija Katalinski barem 100 miliona“, rekao je Mamić, kojem je nagradu uručio direktor Simposara SabahudinTopalbećirević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato Mamić je u bijegu od hrvatskog pravosuđa nakon što je nepravomoćno osuđen za izvlačenje novaca iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo